covid-19 Maatregelen

Onbezorgd jullie eindejaarsfeest organiseren volgens de RIVM Corona maatregelen.

De maatregelen tijdens santa’s experience 

We zijn natuurlijk afhankelijk van alle ontwikkelingen rondom COVID-19 de komende maanden. Desondanks willen wij jullie graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij kunnen nemen tijdens Santa’s Experience. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor een onbezorgd kerst- eindejaarsfeest voor jullie bedrijf. 

Ontwikkelingen RIVM

Wij houden de ontwikkelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Op het moment willen wij jou graag toelichten hoe wij te werk zouden gaan als de regels die op dit moment gelden nog steeds van toepassing zijn in december & januari. 

De ruimte

Santa’s Experience vindt plaats in het Plantariumgebouw in Hazerswoude-Dorp. Normaal gesproken is het gebouw geschikt voor grote beurzen. Elk jaar bouwen wij Santa’s Experience op in het beursgebouw. Hiervoor beschikken wij over een grote locatie die we kunnen uitbreiden, mocht dit nodig zijn.  Wij delen de ruimte zo in dat er genoeg ruimte is tussen de tafels. De kerstkramen staan ruim opgezet zodat er genoeg ruimte is om op 1,5 m te shoppen. 

Wij hebben een 360 graden video laten maken van de ruimte. Benieuwd naar de beelden zodat je de locatie kunt bekijken? Stuur een chatbericht of een mail naar info@santas-experience.nl

Eetkramen

Het arrangement tijdens Santa’s Experience is zo samengesteld dat iedereen verschillende kleine gerechten kunt afhalen bij diverse eetkramen. We hebben de eetkramen ruim opgezet op verschillende plaatsen waardoor er genoeg ruimte is om eventueel even op het eten te kunnen wachten terwijl het vers klaar gemaakt wordt. 

Hapjes

De hapjes worden allemaal in aparte bakjes klaar gemaakt zodat iedereen individueel zijn of haar hapje van de serveerplank af kan halen. 

Kerstpakketten

Iedereen ontvangt aan het begin van Santa’s Experience zijn of haar eigen shopper en een envelop met munten. De kerstkramen vol met cadeau artikelen staan ruim opgezet zodat iedereen rustig kan gaan shoppen. Nadat je een artikel gekocht hebt verzoeken wij jou om de munten in de daarvoor bestemde muntenbak bij de eigenaar van de kerstkraam te plaatsen.

Desinfectie

Om de gezondheid van jullie en van onze medewerkers te waarborgen plaatsen wij door de locatie verschillende desinfectie pompjes. Hierdoor kan iedereen zijn of haar handen desinfecteren op ieder moment. Bovendien vragen wij bij binnenkomst uiteraard of hij of zij geen gezondheidsklachten heeft.

Annuleren

Wij houden de ontwikkelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Bij ons is het mogelijk om het event tijdig en kosteloos te annuleren wegens eventuele terugkomst van het Corona virus. 

Reserveren

Wij ontvangen graag jouw resrevering voor Santa’s Experience. Het is begrijpelijk dat er waarschijnlijk de nodige vragen bij jullie opkomen. Naast dat wij jullie graag uitnodigen voor een kennismakingsgepsrek kunnen wij jullie kleine vragen ook al snel beantwoorden via de chatfunctie of mail naar info@santas-experience.nl